Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

понеділок, 29 квітня 2024 р.

Гірчить Чорнобиль, крізь віки гірчить…

Цьогоріч 26 квітня ми 38-й раз схиляємо голови, вшановуючи пам’ять героїв Чорнобильської трагедії. Чорнобильська катастрофа — екологічно-соціальна катастрофа, спричинена вибухом і подальшим руйнуванням четвертого енергоблоку Чорнобильської атомної електростанції в ніч на 26 квітня 1986 року. Катастрофа вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, так і за економічним збитком.

Людям, що зупинили «мирний атом» присвячені сьогодні години спілкування, які проводили класні керівники у старших класах і лідери учнівського самоврядування для учнів початкових класів.


У ліцейній бібліотеці оформлено інформаційний стенд, біля якого бібліотекарі Довгорук О. О. і Сорока Л. Й. розповідали про ті чорні полинові дні для всієї України.




Душевні, добрі, сильні, вперті —

Змогли стихію подолать.

Комусь прийшлось назавтра вмерти,

Комусь -— ще довго помирать.

Бій без траншей і без окопів...

Він увійшов у пам'ять літ.

Спасли чорнобильці Європу.

А може, цілий світ.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob