Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

неділя, 31 березня 2024 р.

Превентивні бесіди

Сьогодні, як ніколи важлива співпраця закладу освіти з правоохоронними органами. Адже профілактична робота дає можливість виробляти у дітей уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права і обов'язки.

21 березня здобувачі освіти Яготинського ліцею №3 зустрічалися з працівниками Бориспільського РУП ГУНП головним спеціалістом ювенальної превенції Альоною Вікторівною та психологом, капітаном поліції Олесею Володимирівною.

Головною метою зустрічі було попередження протиправних дій з боку дітей та застереження їх від небезпеки. Зустріч відбулася у формі діалогу. Учні отримали корисну інформацію та погодились, що безпека кожного залежить від нас самих. Дякуємо за співпрацю. (ДЖЕРЕЛО)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob