Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Авторські вірші - Вільні читають українське

вівторок, 19 березня 2024 р.

«Пліч-о-пліч» нагороджує переможців ІІ територіального етапу змагань

У 2023-2024 всі освітні заклади України приєдналися до всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги", що проходив під гаслом "РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО". Сьогодні 19.03.24 відбулося урочисте завершення ІІ (територіального) етапу Всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" на території Яготинської МТГ.

Команди «Гепард» Яготинського ліцею №3 отримали нагороди за перемоги у ІІ (територіальному) етапі змагань «Пліч-о-пліч» з баскетболу, волейболу, черліденгу, футзалу і спортивного орієнтування: 









Початок покладено, а далі – нові вершини. «Гепарди» – не збавляйте швидкості! Вперед, до нових перемог!

Так співпало, що особливу нагороду з нагоди Дня Народження отримав і головний тренер команди нашого ліцею – Солодкий В. В. 

Бажаємо, щоб фізкультура заряджала Вас і Ваших учнів позитивною енергією і бадьорістю! Бажаємо, щоб у Вашому житті завжди було попадання в яблучко, старти до успіху і фініші біля берегів виконаних мрій!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob