Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

пʼятниця, 23 лютого 2024 р.

Неймовірне диво Кохання

Наші діти - неймовірне диво! Вони дарують радість, тепло, щастя; несуть оптимізм і надію; відгукуються на любов і віддають її назад, стократно зігріту.

У такі миті до щему в душі хочеться їх обіймати і дякувати. Дякувати за їхні люблячі серця,  за простоту і юнацьку незграбність, за допитливість і очі, що з надією чекають дорослої підтримки; за вдячність, яку випромінюють їхні щирі посмішки, за беззастережну взаємність, за впевненість, з якою йдуть до мети!

     Коли ти здобуваєш дитячу довіру, вони розкриваються назустріч, винирюючи з глибин своїх страхів і невпевненості прекрасною квіткою лотоса й розквітають просто на очах! У такі моменти відчуваєш, що живеш недаремно.
     Сьогодні юнаки і дівчата 9-10-11-х класів влаштували веселий і майже "сімейний" батл "Чиє згору?" Чудове і тепле свято вийшло. Усі отримали масу надзвичайно емоційно-позитивних вражень! Наші незрівнянні юнаки і дівчата показали себе розумними, вправними, винахідливими і супер-драйвовими!



Усмішки не полишали облич присутніх. Веселий сміх і гучні оплески вболівальників та глядачів - найкраща оцінка за яскравий вечір, влаштований дітьми, проведений для дітей, пережитий разом з дітьми - такими, ще по-дорослому дитячими, і вже по-дитячому дорослими.
      Величезний респект яскравим і неймовірно харизматичним ведучим від Бога - Верозуб Ользі і Кравченко Роману! 
      Чарівні, суперові і надзвичайно привабливі Купідончики Гусь Поліна і Тігалова Анастасія влучно пускали стріли Амура і запалювали серця коханням!  
     Щира подяка нашому компетентному та емоційному журі у складі Гречки Оксани Валентинівни, Лугіни Тетяни Валентинівни, Яковець Вікторії Миколаївни, Жукової Віти Віталіївни, які від душі веселилися разом з дітьми, поринувши на мить у яскравий світ дитинства! 
     Разом із красенями і красунями 9-Б та 10-Б класів ми кружляли у неймовірно чутливих вальсах!
     А конкурс "Танці-шманці" підірвав зал! 

     Радісно було бачити на святі наших минулорічних випускників, обійми яких неабияк зігріли душу!
    Діти, дякуємо за незрівнянні емоції, що ви подарували усім на святі Кохання, бо ви і є - наше неймовірне диво Кохання!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob