Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

четвер, 1 лютого 2024 р.

Університет майбутнього – КНУКІМ

Михайло Поплавський. Його можна сприймати чи не сприймати, з нього можна жартувати чи відверто глузувати… – все залежить від освіченості людини.  Але для людини розумної він – взірець життєвої мудрості. Адже це людина, яка не лише «зробила» себе, а й створила найвідоміший, найсучасніший і найпрестижніший університет України, відомий далеко за її межами – Київський Національний Університет Культури і Мистецтв (#КНУКІМ, #КУК).

З метою профорієнтації випускники нашого ліцею завітали сьогодні до університету культури М. Поплавського. Привітно зустріли нас сучасні аудиторії, вразило новітнє обладнання і підкорило заворожуюче шоу виступу співучого ректора. 

       Одразу видно, тут все зроблено для дітей, за ідеями дітей,  з турботою про дітей і задля всебічного розвитку дітей. Скажу «за секретом», що найкращого «впровадження НУШ» в освітній процес я ще не бачила! Тематичні кабінети до дрібниць відтворюють середовище майбутньої професії. Там студенти навчаються ніби одразу ж на робочому місці, що сприяє набуттю компетентностей невимушено, без стресу; і єдине, на що направлена уява і увага студентів – на творчість! 





Цілком природньо, що бажання навчатися саме в КНУКІМ виникає у всіх, хто потрапляє до його затишних і комфортних приміщень.

Сподіваємося, що учні нашого ліцею і цього року поповнять лави талановитих студентів КУК та стануть справжніми культурними творцями нової вільної незалежної України! Університет майбутнього – для справжніх патріотів своєї країни – для її майбутнього!  


СТАТТЯ НА САЙТІ ЛІЦЕЮ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob