Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

четвер, 28 грудня 2023 р.

Новорічний Євромайданс в пансіоні Благородних дівиць

Прагнення людини до свята не затьмарить навіть війна. Тому не буду завуальовувати слово «свято» стриманим терміном «новорічні вітання», бо ми живемо не в країні Дж. Орвела, бо дитячі серця потребують саме свята. Адже Новий рік – це таки СВЯТО, а не «захід».
Вся країна СВЯТКУЄ Різдво і Новий рік попри війну. Всупереч війні. Святкування доводить нам, що ми – ЖИВІ і БУДЕМО ЖИТИ, і ПЕРЕМОЖЕМО!

Сьогодні у нашому ліцеї учні 5-6, 7-8 і 9-11-х класів відзначали прийдешній Новий рік. Так мало свят лишилося нашим дітям у час війни, що ми не могли відмовитися від традиційної новорічно-різдвяної вечірки. Дякуємо адміністрації нашого навчального закладу!

Як же захоплює і несе на хвилях позитивних емоцій дитячий драйв, якби ви знали!!! Ці палаючі щастям очі, ці запальні танцювальні виступи, це шалене цунамі щастя підхоплює, заряджає енергією; і відступає напруга, ставиться на паузу війна, душа сповнюється дофаміном – цим незамінним гормоном щастя, яке край як необхідне усім нам зараз!

Сьогодні учні 8-А класу дарували щастя 5-8-м класам своєю святковою програмою «Снігова Королева у пансіоні благородних дівиць» (СЦЕНАРІЙ). Всі, хто готував танцювальні номери, мали змогу потанцювати. Красуні-Снігуроньки змагалися за Корону Головної Помічниці святого Миколая. А 5-6 класи показали себе у конкурсах, за що отримували від св. Миколая солодкі подаруночки. 

Отримали масу щасливих емоцій і «зарядилися» позитивом на майбутнє:






А «Євромайданс» від 9-11-х класів просто підірвав зал! Запальні ді-джеї, артистичні «бабульки», Миколай і Снігурка… не залишилася осторонь навіть стримана полісвумен. Всі «відіграли» на відмінно! (СЦЕНАРІЙ)





Так приємно вперше за 2 роки війни побачити нарешті, як спохмурнілі дитячі обличчя розквітають посмішками і зарум’янюються щастям! Це просто неймовірно!

Тепер, після довгоочікуваного і вдалого свята, впевнена, ми зможемо з новими силами і запалом продовжувати допомагати нашим батькам, братам, дядькам, сестрам, матерям – нашим захисникам і захисницям – нищити ворогів, адже саме за ці щасливі світлі посмішки вони й воюють! Ці палаючі очі бережуть! Це щасливе життя захищають!

Слава Україні і гарних всім українцям новорічних свят!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob