Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

вівторок, 26 грудня 2023 р.

Заняття з ЮНІСЕФ

Цікаві тренінгові вправи приїхали показати учням нашого ліцею представниці ЮНІСЕФ – організації, яка працює у 190 країнах і територіях для охоплення найуразливіших дітей та молоді, які найбільше потребують допомоги. ЮНІСЕФ працює над тим, щоб зберегти їхні життя, захистити їхні права, уберегти їх від шкоди, дати їм дитинство, в якому вони будуть захищеними, здоровими та освіченими. Дати їм рівні можливості реалізувати свій потенціал, щоб одного дня вони могли зробити світ кращим.

Театралізовані сценки, практичні ігрові вправи, арттерапевтичні вправи покликані розвантажити напружену нервову систему, заспокоїти і цікаво провести заняття з будь-якого уроку продемонстрували волонтерки нашим школярам. Навіть повітряна тривога не завадила:


#ЮНІСЕФ – це провідний голос світу для дітей та молоді, а також голос самих дітей. Вони залучають та підтримують молодь, аби вона впливала на прийняття рішень, що визначатимуть їхнє життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob