Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

пʼятниця, 13 жовтня 2023 р.

Квест від лідерів УС – "Будь українцем!"

Здається, до Дня української писемності та мови так далеко, втім час летить зараз так швидко, що не встигаєш озирнутися. То ж, наші лідери учнівського самоврядування (УС) вирішили робити все заздалегідь. І розпочали вони сьогодні проведенням історико-мовознавчого квесту «Будь українцем!», який провели для ліцеїстів 7-х класів.

Команди 7-А-Б-В-Г класів «Третя штурмова», «Патріоти», «Козаки» та «Українські черепашки» змагалися за титул кращих знавців історії України і рідного краю та українського фольклору. Квест підготувала і провела учениця 10-А класу Верозуб Ольга.




У азартному змаганні перше місце посіла команда «Козаки», друге – «Патріоти», третє – «Третя штурмова», четверте – «Українські черепашки». 

Запевняємо всіх, що зайняті місця – чиста умовність, адже головне у будь-якому змаганні – завдяки розуму і згуртованості здобути ще більше навичок та знань.



Грамоти переможцям вручали президент учнівського самоврядування ліцею Клименко Микола та його заступник Кобець Тимофій.
Мапи України були розміщені на стенді разом із побажаннями нашій Україні щастя, процвітання та здобуття перемоги
!

ЗАВАНТАЖИТИ МАТЕРІАЛИ КВЕСТУ


Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob