Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

четвер, 21 вересня 2023 р.

Передвиборча кампанія президента учнівського самоврядування підійшла до завершення

Передвиборча кампанія президента учнівського самоврядування ліцею №3 підійшла до завершення. Попереду – вибори. Наші ліцеїсти отримали цінний життєвий досвід і море вражень.

Перше уявлення, як насправді відбуваються вибори в країні, наші учні вже знають. Отже, перша компетентність – набута. Вітаю всіх учасників передвиборного божевілля передвиборних перегонів ліцею №3!

Діти побували в ролі агітаторів, кандидатів, навіть в ролі вандалів, і переконалися, що процес виборів – річ непроста. Друга компетентність – набута!

Протягом тижня зайняті були усі. Креативність і запал фанатів кандидатів у президенти ліцею просто вражала! У хід пішли всі їхні вміння: малювати, писати, фотошопити, знімати… Діти розгорнули бурхливу діяльність: скрізь лунали гасла, роздавалися флаєри і листівки; з’явилися плакати і банери:



За результатами ліцейного екзитполу, у перегонах лідирували Клименко Микола і Кобець Тимофій. Їхні команди підтримки випустили відеоролики зі зверненнями до виборців:

А команди кандидатів Марії Купрій і Тимофія Кобця провели години спілкування зі своїми майбутніми виборцями:


Були і прикрі моменти, як же без них. Втім, діти вчилися бути толерантними і терпимими. Сподіваємося, що висновки вони зроблять.

На часі, передвиборні перегони підійшли до кінця. У п’ятницю 22 вересня – останній день агітації, і ми просимо до кінця дня прибрати агітаційний матеріал зі стін!

Голосування відбудеться наступного тижня (планується у понеділок 25 вересня). Кожен клас (від 5-го до 11-го) готує етикетки-нотатки по кількості учнів у класі. Під час уроків по кабінетах пройдуть представники виборчої комісії зі скринькою для голосування. Учні пишуть на підготованих етикетках прізвище та ім’я того, кому вони віддають свій голос і опускають листки у скриньку. Незалежні спостерігачі у особах вчителів, присутніх на уроці, будуть спостерігати за прозорістю голосування на ввіреній їм на даний момент, виборчій дільниці (кабінеті).

Сподіваємося, що все відбудеться чесно і прозоро, і ми оберемо гідного президента учнівського самоврядування нашого ліцею. Інші кандидати на цю посаду, які наберуть меншу кількість голосів, стануть командою президента на 2023-2024 н. р.

Бажаємо успіху всім нашим кандидатам, адже вони довели, що справді – мужні і цілеспрямовані громадяни України!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob