Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

пʼятниця, 1 вересня 2023 р.

У щасливу дорогу на вдалий навчальний рік!

Перший день осені. У всіх вцілілих освітніх закладах України лунає перший дзвоник. Шкільна родина розпочинає новий освітній рік. Про що я думаю цього дня? 
Мабуть, про те, що ми – неймовірні! Про те, що наші вихованці стали старшими, досвідченішими, сильнішими. Про те, що в ці нелегкі часи наші діти проявляють дива стійкості і мужності.

 
І хоч і не в усіх містах України лунає сьогодні перший дзвоник, проте, його відлуння відчуває кожна українська дитина, де б вона зараз не знаходилася. Півтори роки героїчного спротиву, хвилювань, страху, евакуацій і неймовірної гордості за свою армію вплинули по різному і на дітей, і на дорослих. Але ніхто не склав «зброю»: ми донатимо на ЗСУ, ми вступаємо до найпрестижніших вузів, ми блискуче складаємо ЗНО, ми збираємо щедрий врожай нагород і грамот за участь в олімпіадах і конкурсах. Ми продовжуємо жити! 


"Дощ в дорогу – на успіх", – говорить народна мудрість. Першовересневий вранішній дощ благословив  наших дітей у щасливу дорогу, на вдалий навчальний рік. 

І хоч терміново довелося змінювати дислокацію проведення урочистої лінійки, яка відбулася лише для учнів 1-х і 11-х класів, в ліцеї панував святковий настрій.



Ми щиро дякуємо всім, хто відгукнувся на акцію «Замість квітів – донат на ЗСУ»! Всі разом ми зібрали 20 264 грн. Кошти передані волонтерському хабу "#Яготинський_вулик" на придбання зарядної станції "Еcoflow" для 132 бригади та побратимам нашого загиблого випускника Валентина Семерова.








Наближаємо нашу перемогу разом! 

У щасливу дорогу на вдалий навчальний рік!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob