Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

пʼятниця, 15 вересня 2023 р.

BEACTIVE DAY в Україні

22-23 вересня 2023 року наш ліцей долучається до Європейського марафону фізкультурно-оздоровчих подій #ВЕАСTIVE, який відбувається на підтримку Європейського тижня спорту. Під девізом «Будь активним! / #ВЕАCTIVE» в закладі освіти проводяться будь-які фізичні активності із масовим залученням учнів, як в офлайн так і в онлайн режимі (скріншоти та відео онлайн уроків, активностей, відео виконання вправ, як особисто так і з друзями). 

     Відео та фото активностей працівників закладу освіти, самих учнів можна знайти в офіційних акаунтах соціальних мереж Instagram та Facebook нашого ліцею та в особистих акаунтах ліцеїстів з хештегами: #beactiveday #ua_active #europe_active #actforhealth #imzo #sportmoncom_ліцей_3 #beactive, a також з тегами: @ua_active, @europe_active, @Українсько-швейцарський проект Діємо для здоров'я. 

     Закликаємо всіх до активності, адже учасники #ВЕACTIVE DAY 2023 в Україні отримають сертифікати європейської події найактивніших закладів освіти. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob