Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

пʼятниця, 30 червня 2023 р.

Доброго випускного вечора, ми з України!

Доброго випускного вечора, ми з України! 11 років промайнули, мов одна мить. Здавалося, що школа ніколи не закінчиться. Були зухвалі втечі з уроків, невиконані домашні завдання, доведені до білого каління вчителі, були вдячності і перемоги, недоспані ночі і веселі приколи... Але ніщо не триває вічно. Сьогодні щасливий і водночас сумний день у трьох випускних класів нашого ліцею: прощання з дитинством і зустріч нового юного світанку. Нарешті – випускний!

Попереду незвідані дороги, нові друзі, новий досвід, нові знання, блискучі кар'єри... Теплі побажання ви почули сьогодні від головного спеціаліста відділу освіти Яготинської міської ради Гутник Валентини Григорівни і директора Яготинського ліцею №3 Салобути Тетяни Вікторівни:


У доросле життя вас випустили класні керівники Мосьпан Тетяна Борисівна, Басанець Галина Михайлівна і Яременко Руслана Михайлівна:





Від щирого серця вас благословили батьки:

І ваш останній шкільний вальс завершив безтурботну пору дитинства:







 

А ми сумуватимемо за нашими крутими активістами, спортсменами, тихонями і бунтівниками. Щиро зичимо їм усім знайти своє щастя і досягти великих успіхів у дорослому житті!




«Прощавайте!!», - гукнуть вам каштанів свічки.
«До побачення!», - прошепóчуть  у пáрку дерéва.
Завітáйте до нáс, коли буде «з руки» –
На осінні поглянути липи і клени.

Сценарій випускного ТУТ ==>>

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob