Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

четвер, 4 травня 2023 р.

ІІІ етап "Учнівська ліга "Здорова Україна" - "Перша ліга"

Згідно отриманого наказу, відповідно до листа Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації від 15.02.2023 № 441/32.01/32.07-2023 «Про проведення обласних спортивних ігор серед дітей «Учнівська ліга «Здорова Україна, з метою покращення фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи, залученні учнівської молоді до різноманітних видів фізкультурно-спортивної діяльності, мотивації учнівської молоді до здорового та активного способу життя, 04.05.2023 року на базі Яготинського ліцею № 3 відбувся ІIІ етап фізкультурно-оздоровчого заходу «Учнівська ліга «Здорова Україна» - «Перша ліга» між командами Яготинського ліцею № 3, Супоївської, Засупоївської і Двірківщинської гімназій.

Команди змагалися  з фізичних активностей «Доджбол», «Петанк», «Регбі-5», опанованих на уроках фізичної культури.

В результаті азартної боротьби, перемогу в номінаціях "Доджбол" і "Регбі-5" здобула команда «Незламні» Яготинського ліцею №3:
















 







Посилання на публікації ІIІ етапу фізкультурно-оздоровчого заходу «Учнівська ліга «Здорова Україна» - «Перша ліга»:

САЙТ ЗАКЛАДУ ОСВІТИ: 

ОФІЦІЙНА ГРУПА ЛІЦЕЮ №3 У FACEBOOK:

ПОСИЛАННЯ НА ВІДЕО в мережах Facebook та Instagram:

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob