Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

середа, 17 травня 2023 р.

Золоті Ворота України – Екскурсія до Києва

«…Над Хрещатиком тремтів прозорий травневий вечір. Перламутрова просвітленість. Безліч святково одягнених людей. Тепер завжди на Хрещатику безліч гарно зодягнених людей, мовби тут триває вічне свято…», так писав про столицю України Павло Загребельний у своєму романі «Диво». 


І справді наш Київ – це диво.


Довгий карантин і війна позбавили нас на деякий час можливості вільно подорожувати та насолоджуватись красою України.


Але все ж учням 5-А та 6-Г класів вдалося влаштувати неймовірну прогулянку Києвом. Діти побачили усе найгарніше та найважливіше у центрі міста: Золоті ворота, вул. Ярославів вал, брама Заборовського, Софія Київська, Пейзажна алея з парком скульптур, Старокиївська гора, Андріївська церква, алея художників з видами на Дніпро та Поділ, пам'ятник Володимиру, Скляний міст, Хрещатик, Майдан.








Учні провели більше трьох годин у супроводі цікавого екскурсовода, і мали змогу побачити пам’ятки, будівлі та вулиці нашої столиці. Школярі дізналися про основні історичні факти й події сьогодення у житті Києва. І навіть потрапили до газети! 

Завершилась екскурсія традиційно: довгоочікуваний обід в Мак-Дональдс. Діти у захваті обговорили побачене, мріяли і планували наступну мандрівку  Україною. 


Подорожуйте! Насолоджуйтеся краєвидами! Слава Україні
!

Калініна Л. М., Кириченко О. В. Жукова В. В.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob