Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

понеділок, 8 травня 2023 р.

«Пам’ятаємо – перемагаємо!» - День Пам’яті та Примирення 2023.

День Пам’яті та Примирення 8 травня – зараз особливий день. Ми пам’ятаємо та віддаємо шану усім загиблим тієї страшної війни 1939-1945 років. Години спілкування, покладання квітів на місця поховань, заповнення маками пам’яті інсталяції на стенді – все це направлено на вшанування полеглих і закатованих, нагадування про те, що генетично закарбувалося в національній пам’яті. Наша справа – нічого не забути, ніколи не допустити знову:











Через чиєсь: «Не хочемо пам’ятати, а можемо повторити», ми зараз живемо у війні. І вже сучасні герої віддають свої життя за вільну Україну. І вже сучасних героїв ми вшановуємо. Ми боремося, ми продовжуємо жити всупереч планам кривавого диктатора, ми віримо у перемогу України і разом з європейськими країнами ми наближаємо цей день. Але ніякого примирення з рашистською нечистю! І більше – ніколи знову!...





















Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob