Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

пʼятниця, 3 лютого 2023 р.

«Про наслідки паління у школі» - інформативна бесіда в 16-му випуску "Планети №3"

Лідери учнівського самоврядування ліцею, і за сумісництвом ведучі шкільних відео-новин "Планета №3" Сіра А. та Ваксютенко І. проводять в сьогоднішньому етері інформативно-виховну бесіду про наслідки паління в громадських місцях:

Доброго дня! В ефірі 16 випуск новин «Планета №3»
Останні новини з близької орбіти!
Учнівське самоврядування проводить інформативно-виховну бесіду про наслідки паління!

 
- Чи знаєте ви, що стійкий аромат чи запах будь-чого, який буде різко відчуватися у закритому приміщенні (кімнаті, кабінеті, туалеті, бомбосховищі, класі), може спровокувати у людей навколо, а особливо в алергіків (бо зазвичай ми не знаємо, скільки людей, що страждають на несприйняття запахів, знаходяться поруч з нами на даний момент), можуть викликати відчуття задухи, спазм дихальних шляхів, кашель, нудоту, головний біль, блювоту, втрату свідомості, сльозотечу, тощо? Ви бажаєте бути відповідальними за погане самопочуття своїх друзів? 


То чи варто поширювати запахи парфумів, ароматичних ламп, айкосів, електронних чи тютюнових цигарок, тощо, в приміщенні, де знаходиться багато людей? Тим більше, що за паління (тютюнових виробів, у тому числі айкосів і електронних цигарок) в публічних місцях передбачено штраф у розмірі від 170 грн. до 400 грн.


Саме тому, що ми на цій планеті знаходимося не самі; тому, що довкола нас люди зі своїми потребами, хворобами, вразливостями; ще й тому, що ми самі можемо опинитися в зоні вразливості, коли інші люди можуть створити нам дискомфорт...:


- у навчальних закладах можуть проводитися наступні дії:


ПЕРШЕ:
усне попередження/виховна бесіда з учнем заступника директора з виховної роботи із записом у відповідний журнал, де дитина ставить свій підпис, підтверджуючи, що виховна бесіда з ним була проведена;


ДРУГЕ:
при повторному порушенні правил поведінки в навчальному закладі здійснюється виклик батьків до школи, під час якого проводиться ознайомлювальна бесіда про наслідки некоректної поведінки їхніх дітей у навчальному закладі;


ТРЕТЄ:
за наявності наступного порушення учнем правил поведінки в навчальному закладі, проводиться бесіда із дитиною та її батьками в присутності представника правоохоронних органів, який фіксує факт порушення і накладає відповідне правове покарання - з батьків може бути стягнуто штраф, передбачений законодавством України.


- Ми бажаємо Вам бути сумлінними громадянами України, дотримуватися законів України та простих людських правил: поважати один одного, турбуватися один про одного, берегти один одного, адже зараз і без наших дрібних порушень в країні дуже важкі часи.


Ну, а на сьогодні все! Чекайте наш наступний репортаж, щоб завжди бути у вирі подій.
Ми прощаємося з вами, до наступного етеру!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob