Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

пʼятниця, 20 січня 2023 р.

Незламна, єдина - Соборна Україна!

Щорічно 22 січня в Україні відзначають День Соборності й згадують одразу про дві важливі події в нашій історії:

- підписання IV Універсалу Центральної Ради, яким проголосили незалежність УНР у 1918 році;

- проголошення Акта Злуки Української народної республіки та Західноукраїнської народної республіки в 1919 році (об’єднання українських земель в одну державу).

Тоді українці вкотре довели, що спроможні об’єднатися попри всі складнощі та розділеність між двома імперіями (Австро-Угорською та російською). (ДЖЕРЕЛО)

Сьогодні, створюючи інсталяцію до Дня Соборності України, ми з’єднували всі кордони нашої неньки тонкими ниточками-павутинками, які, сплетені разом, здатні крицею вкрити нашу Батьківщину, спроможні стати міцним зв’язком і надійним щитом для усіх українців. Адже в єдності – наша сила:
















Завітайте до ліцейної бібліотеки, щоб дізнатися більше про історію Соборності України!


Об 11-й годині разом з представниками місцевої адміністрації ми зібралися покласти квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку, який стоїть пліч-о-пліч з нами, допомагаючи пережити тяжкі випробування і радіє нашим перемогам:







ВІДЕО-БУДЕ-ЗГОДОМ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob