Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

середа, 18 січня 2023 р.

«Золота цибулина – 2023»

В Україні відбувся благодійний освітній проєкт #Flowers4school від асоціації квіткових виробників Нідерландів та України, спрямований на озеленення українських шкіл. (ДЖЕРЕЛО)
Кожна школа могла подати заявку та отримати колекцію тюльпанів, нарцисів, гіацинтів, крокусів, а також всі необхідні матеріали для посадки рослин.


Отримавши цибулини тюльпанів, наші діти разом із дорослими висадили їх у грунт. Бо ми – піклуємося про свій ліцей; вчимося краще розуміти світ рослин та природи.










Без сумніву ми отримали позитивні емоції під час висадки цибулин і з нетерпінням чекаємо результату, коли навесні наш погляд будуть милувати перші паростки дивовижних квітів, подарованих західними друзями з далеких Нідерландів.

Фото висадки рослин ми зробили. Навесні зробимо фото фінального результату, щоб позмагатися з іншими школами України за найкрасивіший квітник і стати володарями «Золотої цибулини – 2023»
#flowers4school #квітидляшколи

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob