Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

пʼятниця, 6 травня 2022 р.

Квест «Батько наш – Бандера, Україна – мати!» до Дня пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

3
травня 2022 року Верховна Рада України проголосувала за перенесення Дня перемоги на 8 травня. Тепер свято називається «День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні».

Український народ прийняв на себе весь потужний удар нацистської армії далекого 22 червня 1941 року. О 4:00 ранку кордони України були атаковані фашистськими загарбниками. На Київ, Львів, Житомир… впали перші бомби.


Нічого не вигадавши, окрім «можем повторить!», російські загарбницькі війська за підтримки Білорусі о 4:00 ранку 24 лютого 2022 року вдерлися на територію суверенної України і перші бомби упали на Київ, Білу Церкву, Чугуїв, Харків, Херсон, Чернігів, Суми…


Сьогодні, 8 травня 2022 року, ми не лише із шаною згадуємо героїв Другої світової війни, а й із жахом спостерігаємо, як руйнуються наші міста, гинуть мирні українці. Цей жах нам влаштувала країна, яка найголосніше горлала на весь світ: «Ніколи знову!»

Відео-реквієм "Перемогли нацизм - переможем і рашизм!"


Сьогодні ми вшановуємо памʼять полеглих  героїв України! Невинних жертв і героїв російсько-української війни. Як не парадоксально звучить, мабуть це повинно було врешті-решт статися – росія досить довго диктувала нам свої забаганки і люто ненавиділа Україну й українців. 

Сьогодні – ми пишаємося тим, що весь світ підхопив легендарне гасло національного героя України Степана Бандери. «Слава Україні!» - каже один і мільйони відповідають, - «Героям слава!».

Цього дня, 8 травня, у світі відзначають ще одну подію – День Матері. А оскільки для нас МАМА і УКРАЇНА – одне й те саме, то схѝлимо голови перед мужністю і витримкою українських матерів, які виховали кіборгів, патріотів – справжніх захисників героїв нашої неньки-України!


Учнівське самоврядування ОЗО Яготинського НВК №3 підготувало веб-квест. Ми пропонуємо Вам сьогодні пройти тематичний, історичний, патріотичний веб-квест «Батько наш – Бандера, Україна – мати!».


Правила прості – учасники переходять від локації до локації, виконуючи завдання. У фіналі на них чекає диплом учасника і наша щира пошана.


Отже, українці, з Днем памʼяті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Переходьте за посиланням і розпочинайте мандрівку минулою та сучасною історією України: (тисніть на стрілочку):

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob