Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

четвер, 19 травня 2022 р.

День Вишиванки в ОЗО ЯНВК №3

Вишиванка має величезне значення для кожного українця не лише як елемент святкового, народного вбрання, а й як складова українського культурного надбання. Історія вишиванки має глибоке коріння, адже елементами вишивки прикрашався ще одяг скіфів, які проживали на землях сучасної України ще до нашої ери. У Київській Русі також прийнято було носити вишитий одяг, про що є згадки тогочасних мандрівників та істориків. Український народ крізь віки проніс любов до вишиванки та зберіг традиції вишивання одягу. ... (джерело)


День Вишиванки відзначається
третього четверга травня. Цьогоріч День Вишиванки припав на 19 травня

ОЗО Яготинский НВК №3 взяв участь у щорічному мистецько-просвітницькому проєкті з національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді «Я по світу іду в вишиванці». (дізнатися більше). 



До дня Вишиванки наші учні і вчителі майстрували обереги та листівки з привітаннями нашим захисникам, влаштовували перформенси та флешмоби, демонстрували український автентичний колорит, декламували вірші, присвячені Україні і - звичайно ж - вдягли вишиванки! 


Всі наші роботи Ви побачите на офіційній сторінці "ОЗО Яготинський НВК №3" та "Планета №3" у FaceBook під хештегом #япосвітуідуввишиванці. 


Сьогоднішнє барвисте і красиве свято дає нам впевненість у тому, що Україна переможе!




Тож, друзі, пам’ятаймо, якого ми роду, де наше коріння, єднаймо покоління, шануймо своє, справжнє! СЛАВА УКРАЇНІ!






Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob