Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Авторські вірші - Вільні читають українське

вівторок, 31 травня 2022 р.

Діти - наше майбутнє 2022!

Свято на захист дітей у всьому світі відзначають у перший день літа. Цієї середи, 1 червня, ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей (#International_Day_for_Protection_of_Children). Це чудове свято радості та надії ми відмічаємо у скруті і тривозі. 


День захисту дітей
– щорічне нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб вони мали змогу навчатися, займатися улюбленою справою та у майбутньому стати розбудовувачами своєї країни. 


Особливо важливим цей день є під час війни в Україні, адже росія знищує нашу націю, вбиваючи та незаконно вивозячи маленьких українців зі своєї батьківщини. Відомо, що з початку повномасштабної війни з України до країни-агресорки депортували близько 230 тисяч дітей та неповнолітніх підлітків.


Незважаючи на війну, ми -
українці - не втрачаємо позитиву та оптимізму і бажаємо всім дітям світу мирного неба над головою, щастя і вільного життя!!! (джерело)




Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob