Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

понеділок, 18 квітня 2022 р.

Минуле України очима підлітків

#минуле_України #очима_підлітків. Вітаю всіх! 54-й день визвольної війни від рашистських окупантів. Але школа продовжує жити, продовжує навчати і виховувати.

Самі діти прагнуть здобувати нові знання, аби не стати схожими на отих орків, які безжально знищують нашу землю, стираючи будь-який прояв цивілізації і культурної спадщини. Точнісінько як варвари в стародавньому Римі. 


Без знання переваг і недоліків минулого неможливо будувати майбутнє. 

А знання минулого (під впливом того шквалу частково правдивої і неправдивої інформації, що ллється на нас протягом останніх 8 років) у нас вже настільки переплутане і розмите, що досить важко виділити ті крихти істини, що ще живуть, борються і прагнуть втілення.


Наші діти подорослішали в одну мить... У мить, коли перші бомби впали на землю України...

То ж не дивно, що підлітки цікавляться минулим, політикою, історією. 

Наразі у школі проходить запланована учнівським самоврядуванням акція "Чарівники Смарагдового міста - єднаймося!" учні фантазують, якими дивовижами можна було б прикрасити рідне місто, аби в ньому було комфортно жити.

Але жити комфортно поруч із пережитками радянського минулого - просто неможливо. Тому спочатку вони ретельно проаналізували помилки і здобутки минулого, аби відкинути все шкідливе й цвіле, що тягне розвиток України на дно. 

І ось що лідери учнівського самоврядування ОЗО Яготинського НВК №3 Ваксютенко Ірина, Лушня Вікторія, Сіра Анастасія "відкрили" для себе: 

"Аналізуючи свою історію, хай навіть і через пісні, ми вже бачимо, що візьмемо із собою у майбутнє, для відбудови ідеальної, вільної, незалежної, сучасної України після нашої перемоги!". 

Саме ця ідея й лягла в основу створеного ними

проникливого ролику про становлення України, від моменту прийняття 24 серпня 1991 року Акту проголошення незалежності України до сьогодення.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob