Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Авторські вірші - Вільні читають українське

вівторок, 12 квітня 2022 р.

Космос – далекий і близький!

Негайно забуваємо таке свято як «День космонавтики», яке з 1962 року святкують на росії! Геть, країна брехунів і фальсифікаторів!
З 1968 року світ відзначає «Всесвітній день авіації і космонавтики» за прийнятим на 61-й конференції Міжнародної авіаційної федерації рішенням. І ми будемо віддавати шану піонерам Космосу 12 квітня разом з усіма цивілізованими країнами.


Памʼятаймо ще й такий факт – 12 квітня 1981 року, рівно за 20 років після польоту «Восток-1», в космос був запущений «Спейс Шаттл» (STS-1, Колумбія).


7 квітня 2011 року
Генеральна Асамблея ООН ухвалила резолюцію, згідно з якою 12 квітня стало Міжнародним днем польоту людини в космос. Польоту, що став можливим завдяки унікальному генію українця Сергія Павловича Корольова.


То ж, відзначаючи Міжнародний день польоту людини в космос, ми, разом з учнями 6-А класу напередодні здійснили «Літературну космічну подорож». 


Дистанційно, разом із Реєм Бредбері «гайнули» Сонячною Системою. 

Використавши відео-вікторину каналу «5 хвилин з дитиною» – «КОСМОС Знайомі незнайомці. ЯДС», ми перетнули космос від Сонця до самісінького Нептуну і щасливо повернулися на Землю, збагативши свій багаж знань та привітавшись зі справжніми венеріанцями та марсіянами. 


Ми «побачили» нашу планету зверху – чарівну, тендітну, блакитну, вразливу; і дали слово – берегти її, наскільки вистачить наших сил і впливу!









Космос – він такий: ніби далекий, проте дуже близький!
Большакова Ю. А.
12.04.2022

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob