Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

пʼятниця, 30 квітня 2021 р.

Тиждень перший активності Яготинського НВК №3 у #фуд_челендж від #Healthy_Schools

Вітаю Вас на сторінках свого блогу. У попередній статті я повідомила про те, шо Яготинський НВК №3 приєднався до участі у #фуд_челендж від #Healthy_Schools. 
І от розпочався 1 тиждень нашої активності - #Весело_про_їжу

Мета: надихнути дітей до отримання знань про базові принципи здорового харчування у веселій ігровій формі.

Першою активністю потрібно було провести початкове опитування школярів: (щоб перейти до публікації - тисніть на картинку)


Другою активністю потрібно було створити квест. І ми створили квест, який можна пройти в приміщенні школи: (тисніть на картинку, щоб перейти до публікації)


СЦЕНАРІЙ КВЕСТУ МОЖНА ЗНАЙТИ ТА ЗАВАНТАЖИТИ ТУТ ==>>

Також створили квестові завдання: тести і кросворд (тисніть на картинку, щоб перейти до публікації):


Наступна активність полягала в тому, що ми створили та розмістили на сайті школи інформаційні матеріали про користь продуктів та правила раціонального харчування: (тисніть на картинки, щоб перейти до публікацій)





Підтримуйте нас у конкурсі #фудчелендж від #Healthy_Schools, який відбувається прямо на Великодні свята. І хоч діти ще на дистанційному навчанні, а батьки вже спекли духмяні паски, ми творимо, вигадуємо, креативимо, надихаємо, інформуємо. І все це - завдяки вам, наші учасники і вболівальники!

Зі світлим святом Великодня!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob