Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Авторські вірші - Вільні читають українське

суботу, 15 серпня 2020 р.

4 сценарії Першого Дзвоника

Вітаю! Ні для кого не є таємницею той факт, що святкові лінійки віджили своє. А тепер додалась іще й пандемія, яка обмежує взагалі все. Але попри всі пафосні і непевні слова, що лунають з міністерства, ми - вчителі, тепер змушені ламати собі голову ціле літо: що ж таке нетрадиційне вигадати замість лінійки, де враховано і дистанцію, і санітарний контроль і розваги, і безпека? 



Колись я спробувала створити подібний сценарій, але не рішилася втілити його у життя, використавши традиційний. Такий "парадний" сценарій перший у тексті. Єдине, що підходить із нього для теперішньої ситуації - саме "шествіє". Кінцівку можна тепер змінити так:

- класи проходять коло і прямують одразу ж у школу крізь парадно вбрані двері, де стоїть дирекція школи і вручає дітям якісь сувеніри. Наприклад, маски (хоча зараз через санітарні вимоги їх не можна роздавати на відкритому повітрі) упаковкою для всього класу.  

Ну, загалом, тут є ще над чим подумати. А поки до Вашої уваги 4 сценарії Першого Дзвоника. Можливо ви візьмете з них лиш уривки, можливо відкинете, як старий мотлох, проте я розміщую їх на сторінках свого блогу, аби не загубити у стосах кабінетних паперів.


 



І ще 3 сценарії традиційної лінійки Першого дзвоника на вибір. 











Обирати Вам - проводити лінійки чи організовувати концерти, паради, квести! У мене наразі ідей нема. 

Розміщую 4 сценарії лінійки Першого дзвоника на сторінках свого блогу про всяк випадок - хай буде! Діалог Маші і Ведмедя, а також вірші для першачків написала Складна І. В. 

До зустрічі, адже новий навчальний рік незабаром розпочнеться, попереду багато роботи! Успіхів всім нам!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob