Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Авторські вірші - Вільні читають українське

середу, 20 травня 2020 р.

Онлайн-челендж «Спогади – Джура»


Друзі! Карантин, на жаль, триває, але Український державний центр національно-патріотичного виховання шукає з того ПЛЮСИ і оголошує челендж #спогади_джура.

Челендж триватиме до останнього дня карантину і Яготинський НВК №3 приєднується до нього на сторінці «Всеукраїнська військово-патріотична Гра «ДЖУРА»

Умови челенджу такі: учасники, пости яких наберуть найбільше "Лайків👍" в останній день карантину буде відзначено Український державний центр національно-патріотичного виховання. Підтримайте наш рій, переходьте за посиланням https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1502436686584021&id=735756893252008 і ставте лайк. Встигніть до закінчення карантину - 22 травня!

Але ж чи лише в лайках справа?! Мабуть, важливіше згадати, відчути та показати «свою Джуру» на всю Україну, розфарбувати наші будні приємними, світлими та емоційними спогадами!








Київська область
Яготинський район, місто Яготин
Рій «Байдак»
Яготинський НВК «Спеціалізована школа – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3»
Керівники: Майсак О. О., Хвостікова Т. В.
2019 рік (районний та обласний етапи)

Мої предки були не вбогі
На пісні та свячені ножі —
З моїх предків, хвалити Бога,
Заволокам ніхто не служив!

Дарували від батька до сина
Честь у спадок — як білу кість!
Мої предки були красиві —
Ворогам на подив і злість.

Хай не славою (Бог там з нею!) —
Як присягою на шаблях,
Мої предки владали землею:
Їм належала ця земля!

І цупким, наче нить основи
Крізь віки однієї сім'ї,
Невразливим — пронесли слово
І внизали в легені мої...

Ох і моцна була порода —
Соловки, Магадан, Колима...
Мої предки були народом...
Оксана Забужко

Оскільки робити перепост публікації із супровідною інформацією рекомендовано, просимо: 

перепостіть цю публікацію із написом: 

«Друзі! Підтримайте нас! Переходьте на сторінку за посиланням та ставте "👍". Будуть враховуватися лише ті «Лайки», що під постом на сторінці «Всеукраїнськавійськово-патріотична Гра «ДЖУРА»





Слідкуйте за нашими успіхами щотижня на офіційних ресурсах Український державний центр національно-патріотичного виховання

У соціальних мережах та телеграм каналах - Джура: перший, #УДЦНПВ) розміщується інформація щодо участі областей, кількості учасників, кількості фото та інформація про пости-учасників, що лідирують.

Челендж перш за все має на меті згадати приємні моменти з проведення Джури, згадати людей з якими ми працюємо, згадати яскраві миттєвості, згадати не лише урочисті етапи проведення, таборування. Адже Джура – це системна робота. Згадати просто наші будні: наші заняття, тренінги, акції тощо.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob