Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Авторські вірші - Вільні читають українське

середу, 13 травня 2020 р.

Суспільно значущий проєкт учнівського самоврядування 2020



Доросле життя - це суцільні обов'язки. Тому, щоб не потерпати від обов'язків, покладених на тебе суспільством чи керівництвом роботи "за дипломом" - потрібно займатися справою улюбленою. А визначитися бажано (і є можливість) ще зі школи. 

Під час вимушеного карантину (березень-травень 2020 року) ми взяли участь у районному та обласному конкурсах на кращий суспільно значущий проєкт учнівського самоврядування 2020. 

Учениця Яготинського НВК №3 Пєх Крістіна (10-А клас) представила свій проєкт «Вибір професії як життєвий проєкт». 

Для різнобічного і гармонійного розвитку особистості потрібно, щоб освітній процес будувався не лише на науковому осмисленні дійсності, на духовних, моральних і культурних цінностях українського народу, а й щоб здобувач освіти по закінченні освітнього закладу міг реалізуватися професійно і мав чіткий план дій на майбутнє, а можливо, вже й реалізувався у професійній діяльності.

Тому Крістіна поетапно прослідкувала весь свій шлях профорієнтаційного виховання в середньому освітньому закладі. Дослідила і довела, що засоби і методи навчання в школі можна поєднувати зі здобуттям професійної освіти. Результатом дослідження є аналіз та узагальнення відомостей про етапи самореалізації учня впродовж навчання в школі. 



















Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob