Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

субота, 21 вересня 2019 р.

Тематичний тиждень "Яготинські пазли"

#ЯготинськіПазли

/Files/images/2019_-_2020/yagotinsk_pazli/00.jpg 

Вікіпедія стверджує: #пазли – це гра-головоломка, що виглядає як мозаїка, яку потрібно скласти з безлічі фрагментів малюнка різної форми. #Пазли дуже корисні для розвитку мислення та пізнавальних здібностей людини, розвивають логічне мислення,увагу, пам'ять, уяву.
І саме тому тематичний тиждень до дня міста ми назвали «Яготинські пазли». Усі заходи, які відбуваються у класах, на паралелях, і, загалом, у школі складаються у єдину яскраву мозаїку.
З понеділка у фойє другого поверху почало «розквітати» і приваблювати загальну увагу родинне дерево школи, у якому кожен клас виконав свою частинку колективної інсталяції. І створене панно одразу стало улюбленою фотозоною школярів.
  /Files/images/2019_-_2020/yagotinsk_pazli/11.JPG 
/Files/images/2019_-_2020/yagotinsk_pazli/12.JPG 
/Files/images/2019_-_2020/yagotinsk_pazli/13.JPG
 /Files/images/2019_-_2020/yagotinsk_pazli/14.JPG
Традиційно, у переддень святкування дня міста, ми вшановуємо пам'ять героїв, які в усі часи боронили нашу Батьківщину і відстоювали її незалежність. Сьогодні учні третіх-четвертих класів поклали квіти до стели Героям-танкістам та до поховань часів Другої Світової війни у парковій зоні Яготина і схилили голови у хвилині мовчання.
/Files/images/2019_-_2020/yagotinsk_pazli/IMG_2348.JPG  
Складання пазлів – справа кропітка, але захоплююча. І кожен невеличкий елемент доповнює загальну картину, забезпечує її цілісність.
За нашою родинною традицією ми знов оголосили акцію «Вдягни Вишиванку», присвячену до Дня Міста. Весь наш педагогічний і учнівський колектив закликав усіх бажаючих підтримати її і приєднатися до нас 20 вересня. У цей день ми вдягаємо вишиванки, вшановуючи наше місто Яготин і його традиції, та проводимо різноманітні конкурси, селфі і флешмоби.

Додамо ще один яскравий елемент до нашого #ЯготинськогоПазлу! Збагачуймо власну історію!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob