Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Авторські вірші - Вільні читають українське

середу, 9 червня 2021 р.

Звіт про роботу педагога-організатора за 2020 - 2021 н. р.

Звіт про роботу педагога-організатора у Яготинському НВК № 3 Большакової Ю. А. за 2020 - 2021 н. р.

Цього року у Яготинському НВК №3 було створено усі сприятливі умови для розвитку та формування особистісних здібностей кожної дитини з урахуванням змішаної форми навчання у зв’язку із пандемією Covid-19. Реалізація основних завдань і принципів виховання здійснювалась шляхом планової організації органів учнівського самоврядування школи.

Реалізація основних завдань і принципів виховання здійснювалась шляхом планової організації органів учнівського самоврядування школи, з урахуванням всіх рекомендацій та наказів МОН під час карантину.

-         23 серпня на сайті школи розміщено інформаційні матеріали з нагоди святкування дня Державного прапора України (Матеріали на сайті).

-         У вересні було організовано свято першого дзвоника з урахуванням всіх санітарно-епідеміологічних рекомендацій МОН.

-         Створено святковий випуск шкільних відео-новин «Планета №3»

-         Учні нашої школи прийняли «віртуальну» участь у святкуванні Дня Міста, створивши Колективний віртуальний творчий проєкт «Яготинська мозаїка» (Матеріали на сайті)

-         Традиційно проводилася загальношкільна акція «Одягни вишиванку!» (Матеріали на сайті)

-         До Дня вчителя учні 11-А та 11-Б класів створили вітальні відео-ролики, в яких привітали вчителів за святом (Матеріали на сайті)

-         Яготинський НВК №3 5-6 жовтня 2020 року долучився до проведення Всеукраїнського уроку доброти, ​присвяченого Всесвітньому дню захисту тварин «Щаслива лапа», який вже традиційно проходить за підтримки МОН України.

-         22 вересня проведено круглий стіл з лідерами учнівського самоврядування на платформі Meet. Під час засідання було обговорено і затверджено план роботи учнівського самоврядування на 2020-2021

-         Лідери УС взяли участь у проекті «Врятувати від забуття» (Матеріали на сайті)

-         Лідерами учнівського самоврядування організовано для 5-7-х класів інформаційно-пізнавальні вікторини «Сторінками книг про дружбу» та «Як козаки по сіль ходили».

-         До 14 жовтня відбувся старт нової онлайн-акції в рамках тижня, присвяченого Дню Захисника України, в якій ми прийняли участь “#Як_я_захищаю_Україну”. Було створено тематичне відео-вітання «Вітання до дня Козацтва»

-         Тиждень безпеки дорожнього руху за умов карантину та дистанційного навчання відбувся в онлайн-форматі. Ми зняли театралізовану виставу «Казкова країна Дорожніх Знаків», в якому прийняли участь професійні активісти-театрали і новачки-дебютанти.

-         До тижня Фортуни напередодні осінніх канікул створено «Колесо Фортуни».

-         Оформлено стенд і порекомендовано для перегляду відео-матеріали за темою «Безпека в мережі Інтернет»; (Матеріали на сайті)

-         Для учнів 6-х класів проведено мультивікторину з правової безпеки на знання своїх обов'язків «Слідство ведуть Колобки»;

-         За результатами кольорового тижня створено сувенірний календар «Осінні контрасти»

-         9 листопада учні і вчителі Яготинського НВК №3 приєдналися до Дня української писемності і писали диктант єдності у онлайн-форматі. Учениці 9-го класу нашої школи Сіра А., Лушня В. та Ваксютенко І. приєдналися до онлайн-конкурсу відділу спортивного туризму та краєзнавства з української мови. Отримали ПОДЯКУ за активну участь в обласній онлайн-вікторині та популяризацію Української мови.

-          Прийняли участь у щорічному конкурсі "Герої серед нас" в номінації "Виховуємо патріотів". Педагог-організатор Большакова Ю. А. представила роботу "Планета №3", яка зайняла ІІІ місце в області. (Матеріали на сайті школи).

-         Період «16 днів проти насильства» в усьому світі відзначають за рішенням Генеральної Асамблеї ООН у 1996 році. Класні керівники і класоводи, озброєні матеріалами до проведення тематичних уроків, які розміщені ТУТ, у рубриці «На допомогу вчителю», планують провести тематичні бесіди, уроки, заняття з елементами тренінгу, організувати перегляди документальних фільмів, та участь учнів в он-лайн конференціях спільно з Інформаційно-творчим агентством "ЮН-ПРЕС" та «Global Dignity». Спільно з лідерами УС ми створили колективний відео-проєкт «Так, я люблю Україну!». (Матеріали на сайті школи).

-         У рамках проведення заходів, спільно з інспектором з ювенальної превенції Яготинського відділення поліції Ткачук А. В. було проведено просвітницько-профілактичний захід «Великі права маленької дитини» і створено однойменний відео-проєкт.

-         Пройшло тренування лідерів учнівського самоврядування школи з вдосконалення майстерності створення випусків шкільних новин «Планета №3», обговорено тему наступного випуску.

-          27 листопада долучилися он-лайн до дня скорботи за всіх заморених нещадним голодом 1932-1933 років. Прослухали спогади, свідчення, молитви; а ведучі шкільних новин "Планета №3" Сіра А. та Лушня В. записали новий (12-й) випуск, присвячений 87 річниці пам'яті жертв голодомору в Україні: (матеріали на сайті школи)

-         Було запропоновано учням нашої школи, які цікавляться піаром та журналістикою, приєднатися до он-лайн марафону, що влаштував КНУКіМ.

-         Створено відео-привітання школярам із Днем святого Миколая та Новим роком;

-         Для дітей 1-го та 4-го класів у переддень Нового року організовано привітання Діда Мороза (на прохання класоводів);

-         6 – 7 грудня 2020 року за запрошенням учнівської та студентської молоді Київщини ми прийняли участь в онлайн-вікторині до Дня Збройних Сил України

-         До нового випуску «Планети №3» взято інтерв᾽ю у Висоцького І. за матеріалами роботи Складної І.В. та його дослідження до 100-річчя з нагоди дня народження О. С. Непорожнього.

 

В умовах карантину та в надзвичайному становищі, пов᾽язаному з Covid-19, у вищезазначених заходах було максимально залучено всі центри органу учнівського самоврядування.

ІІ семестр:

-         Приєднавшись в черговий раз до Всеукраїнського он-лайн марафону з Global Dignity Day 21 листопада 2020 року та поділившись зі спільнотою проведеними патріотично-виховними заходами до Дня Гідності та Свободи, ми отримали ексклюзивний календар та грамоти від організаційного комітету #Global_Dignity_Day. (Матеріали на сайті)

-         Відповідно до п. 212 Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2021 рік та Плану семінарів-практикумів для педагогічних працівників закладів позашкільної освіти на 2021 рік» на Український державний центр національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді покладено організацію та проведення фотовиставки до Дня Соборності України: «Україна – це ми!». (Матеріали на сайті)

-         Лідери учнівського самоврядування протягом кількох тижнів знімали, збирали матеріал, «фотошопили», креативили, монтували, щоб сьогодні представити Вам наш он-лайн проєкт – челендж «З Україною в серці». Ланцюг Єднання у нашій школі цьогоріч простягнувся вздовж усього кордону Незалежної Соборної України. (Матеріали на сайті)

-         Відео-реквієм до дня Пам'яті героїв Небесної Сотні (Матеріали на сайті)

-         4 лютого, ми завітали до онлайн-конференції в Zoom, на яку лідерів учнівського самоврядування Яготинського НВК №3 запросила Богомаз Я. М.. (Матеріали на сайті)

-         На запрошення ЯРБДЮТ приєднатися до участі у районномуArt Space дитячої творчості в рамках обласного гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії», учні нашої школи відгукнулися і створили космічно-фантастичний репортаж "Як козаки систему "Освіта" шукали" (Матеріали на сайті)

-         "Зі святом 8 Березня" - 14 випуск шкільних новин "Планета №3" (Матеріали на сайті)

-         Виступ екологічної агітбригади Яготинського НВК №3 "Чиста сила" на щорічному Всеукраїнському конкурсі "Земля - наш спільний дім" - "Атака вірусів. Врятуємо планету!" (Матеріали на сайті)

-         Чорнобиль - 35 років трагедії. Інформаційні матеріали для проведення виховних годин (Матеріали на сайті)

-         22 квітня відзначають #Всесвітній_день_Землі. У цьому контексті й відбувся наш сьогоднішній «Незвичний урок Сталого розвитку з Мумі-Тролями» на зарубіжній літературі. (Матеріали на сайті)

-         Яготинський НВК №3 приєднався до #фудчелендж від #Healthy_Schools. (Матеріали на сайті)

-         Учні Яготинського НВК № 3 разом зі своїми батьками протягом чотирьох тижнів активно ділилися досвідом приготування страв здорового харчування. У результаті була створена "Книга рецептів здорового харчування від Яготинського НВК №3" (Матеріали на сайті)

-         20 травня – Міжнародний День Вишиванки. Створено відео-проєкт за участі Яременко Р. М. та учасників музейного гуртка юних екскурсоводів (Матеріали на сайті)

-         Джура 2021. Книга звитяг. Яготинський НВК №3 (Матеріали на сайті)

-          Створення відеоролику «Планета №3» - «Фінальне відео Фуд-челенджу від спільноти Healthy Schools» (Матеріали на сайті)

-         Свято Останнього Дзвоника – 2021» (Матеріали на сайті)

У вищезазначених заходах було залучено всі центри органу учнівського самоврядування.

 

Протягом року реалізовувалися завдання:

-                     спрямовування підлітків на роботу над собою, на здійснення своїх намірів щодо розвитку своєї особистості, розвитку лідерської позиції;

-                     формування навичок співпраці в команді;

-                     стимулювання творчої і соціальної активності та ініціативи;

-                     формування творчості, креативності;

-                     формування навичок роботи в умовах пандемії та змішаного формату;

-                     значна увага приділялася мотиваційному аспекту.

На навчальних заняттях і зборах ЛУС розглядалися різні методи роботи, практикувалися тренінгові вправи, вивчався досвід провідних світових лідерів, які досягли успіху завдяки своїм лідерським якостям.



ЗАВАНТАЖИТИ ДОКУМЕНТ МОЖНА ЯК ТУТ, ТАК І НА САЙТІ ШКОЛИ


Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob