Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Авторські вірші - Вільні читають українське

четвер, 28 липня 2022 р.

День Української Державності

Існує 468 сторінок ФОТОЛІТОПИСУ СУЧАСНОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ  навчальної програми Мозабук у вільному доступі. Ми можемо відкрити цю книгу, сучасний літопис, у своєму браузері на сайті ua.mozaweb.com та дізнатися про нещодавні події, які свідчать про боротьбу за державність України. І вона все ще триває. 

28 липня 2022 року вперше на державному рівні відзначаємо День Української Державності.

У День Хрещення Київської Русі — України. 

Кілька днів тому Міністерство культури та інформаційної політики України оприлюднило концепцію єдиної візуальної символіки свята. (ДЖЕРЕЛО

У Яготинському ліцеї №3 сьогодні урочисто майорить наш Державний прапор, не піддаючи ніякому сумніву те, що наша Україна буде процвітати серед вільних європейських країн суверенною сильною державою. 

Учитель історії Яременко Р. М. коротко оповіла історію державотворення. 


Учні 7-А класу провели власне дослідження фактів державотворення України:

Лідери УС Лушня Вікторія, Кулак Олексій, Донець Анастасія записали інформаційні відео-дослідження про державний символ України – Тризуб:

Сьогодні, у день Української Державності, ми кладемо квіти до памʼятника Тараса Григоровича Шевченка і віримо, що його пророчі слова: «Борітеся, поборете! Вам Бог помагає. З вами правда, з вами сила і воля святая!» обовʼязково здійсняться. Інакше і бути не може!


І хочеться подякувати нашим захисникам і захисницям за мужність і відвагу! Нашому народу – за згуртованість в обороні та підтримці захисників України, її території, державності та права на життя нашим дітям на рідній землі!

Через випробування і надважкі зусилля ми пройдемо з гідністю той шлях, який проведе нас до оновленої землі, де «врага не буде супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люди на землі»!

Зі святом! 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob