Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Авторські вірші - Вільні читають українське

пʼятницю, 19 листопада 2021 р.

Участь у 16-му Всеукраїнському конкурсі мультимедійних проєктів «Врятувати від забуття»

Всім мої щирі вітання! Вирішили взяти участь у 16-му Всеукраїнському конкурсі мультимедійних проєктів «Врятувати від забуття», тим більше, що є про що розповісти. Відео дивіться внизу стрічки.

Конкретні умови участі, на жаль, не знайшла. На всіх освітніх сайтах звідкись скопійована одна і та ж інформація. Тому й тут я вкажу те, що є скрізь. Матеріали (зокрема й заявку на участь) готувала довільно та надсилала на вказану адресу: vriatuvaty-vid-zabuttia@ukr.net  

УМОВИ КОНКУРСУ (лист Комітету з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради України від 27.09.2021 № 04-24/13-2021/298963) :
1. У конкурсі можуть брати участь учні старших класів, студенти, учителі, молодіжні громадські організації та творчі спілки. На конкурс можуть подаватися як індивідуальні так і групові проекти.


2. Участь у конкурсі здійснюється на добровільних засадах.


3. Конкурсні роботи та анкету учасника (учасників) слід надсилати на адресу vriatuvaty-vid-zabuttia@ukr.net до 1 грудня 2021 р. Протягом грудня 2021 – січня 2022 років журі з числа професійних учителів, режисерів, громадських діячів опрацьовує конкурсні роботи та визначає переможців. Відзначення переможців відбуватиметься наприкінці січня 2022 року, якщо дозволятимуть умови карантинних обмежень.


4. До участі у конкурсі приймаються мультимедійні проекти – аматорські документальні та ігрові відеоролики у форматі .avi.


5. Тривалість фільму не має перевищувати 8 хвилин.


6. На початку відеороботи має бути чітко вказано назву матеріалу та його авторів з місцем навчання/роботи.


7. У листі, яким надсилається конкурсна робота, має бути вказано назву відеороботи, авторів та місце навчання/роботи.


8. Авторський текст виконується українською мовою.


9. Подані на Конкурс матеріали не рецензуються і не повертаються.


10. При використанні у мультимедійних проектах кадрів з фільмів, репортажів та інших відеоматеріалів, які не були зняті авторами проекту, необхідно зазначити автора відеоматеріалу.


11. Питання і уточнення щодо умов конкурсу надсилати за адресою: vriatuvatyvid-zabuttia@ukr.net


ДЖЕРЕЛО: https://www.facebook.com/groups/663887480427515/permalink/2471410936341818/ 

Звісно, зараз я не можу тут викласти наш матеріал, бо за умовами конкурсу його не можна давати у загальний доступ до завершення конкурсу й оголошення переможців. Тому, будемо чекати. Скажу лишень, що ми намагаємося врятувати від забуття унікальну пам' ятку архітектури ХVIII століття - наш Свято-Троїцький собор.


 




Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob