Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Авторські вірші - Вільні читають українське

пʼятницю, 6 листопада 2020 р.

Кольоровий тиждень "Осінні контрасти"

Щиро вітаю всіх своїх прихильників на сторінках свого блогу! Серед сірих осінніх буднів так потрібно трошки яскравих кольорів. І саме тому перший тиждень нової чверті у нашій школі називається КОЛЬОРОВИМ. Ми розпочали тематичний тиждень «Осінні контрасти»!
Умови участі у челенджі були досить прості – виконати індивідуальний або груповий (учнів класу) фотознімок в одязі, колір якого відповідає кольору дня тижня: 

Понеділок (2 листопада) – #день_Кленового_листя


Вівторок (3 листопада) – #день_Калинового_грона


Середа (4 листопада) – #день_Смарагдової_трави


Четвер (5 листопада) – #день_Мирного_неба


П’ятниця (6 листопада) – #день_Лелечого_крила


Фотографію з підписом ми розміщували у групі «Яготинський НВК № 3» у фейсбуці


Фото, які за голосуванням наберуть найбільшу кількість «лайків», будуть ілюструвати ексклюзивний шкільний календар «Осінні контрасти» на 2021 рік.


Всі матеріали тематичного кольорового тижня "Осінні контрасти" розміщені на сайті школи, а посилання на кожен день розміщені у цій статті під хештегами.

І результатом проведення челенджу стало створення ексклюзивного #шкільного_календаря "#Осінні_контрасти", який можна переглянути ТУТ, роздрукувати і із задоволенням користуватися протягом 2021 року. І нехай кожен Ваш день буде кольоровим!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob