Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Пліч-о-пліч - Футзал

суботу, 17 жовтня 2020 р.

Тиждень Фортуни - крути колесо!


Тиждень напередодні осінніх канікул дещо містичний: позаду перші контрольні, самостійні і лабораторні роботи нового навчального року. Комусь пані Фортуна посміхнулася, комусь не дісталося навіть її погляду. Яскраве літнє сонечко поволі почало ховатися за сірими важкими хмарами, жовтень став розфарбовувати листя у всі кольори веселки і заливати цю красу холодними дощами. Настрій почав готуватися до «зимової сплячки», особливо «підігрітий» песимістичними поділами областей на «помаранчеві» і «червоні» зони, посиленням маскового режиму, перспективою дистанційного навчання… Багатьох ці факти пригнічують і занурюють у депресію.

Щоб виправити цю ситуацію, ми оголошуємо шкільний тиждень Фортуни! Дозволяються божевільні вчинки: прогулянки осіннім парком з обов’язковим підкиданням листя; створення художніх і літературних шедеврів з обов’язковим їх розміщенням у своїх акаунтах, на сайті школи та на офіційних сторінках Яготинського НВК №3 у Face-book та Instagram; закарбування щасливих моментів у фотографіях і розміщення їх на тих же платформах (для Інстаграм надсилайте свої шедеври мені на Вайбер - 098-726-52-67) 

А ще ми пропонуємо Вам покращити собі настрій  і переглянути наш спеціальний випуск святкового реаліті-шоу від лідерів учнівського самоврядування «Колесо Фортуни». Загадуйте найзаповітніше бажання, задавайте питання, яке наразі турбує Вас найбільше, крутіть колесо – і отримуйте негайну відповідь-прогноз: 




А ми бажаємо усім вам тільки сонячного настрою, успіхів та веселих яскравих канікул! Будьте завжди з нами і ми подаруємо Вам масу позитивних емоцій! Хай Вам фартить! 

Читати на сайті школи ==>>

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob