Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Авторські вірші - Вільні читають українське

суботу, 28 листопада 2020 р.

Пам'яті свіча нехай не згасне!

Пам'яті свіча нехай не згасне! Передай її нащадкам, як пам'ять про ті страшні роки, коли жахливою смертю гинули невинні люди лиш за те, що виявилися нескорені, за те, що боролися, за те, що підіймалися, за те, що украінці!
Сьогодні, 27 листопада 2020 року, ми долучилися до дня скорботи за всіх заморених нещадним голодом у 1932-1933 роки; голодом, влаштованим проти мирних українців авторитарним сталінським режимом.


Особливість цьогорічної події у тому, що проходить вона он-лайн. І не дивлячись на досить специфічну назву заходу – суть його не міняється. Ми вшановуємо, а не «відмічаємо», хвилиною мовчання тисячі мирних життів, забраних голодом. 


Ми прослухали спогади, свідчення, молитви, переглянули кадри кінохроніки:








У бібліотеці школи було облаштовано тематичну виставку видань про Голодомор в Україні:


Ведучі шкільних новин "Планета №3" записали новий (12-й) випуск, присвячений 87 річниці пам'яті жертв голодомору в Україні, в якому коротко розповіли про наслідки голодомору в Яготинському районі:


Передай пам'яті свічу – нехай вона не згасне! І ніколи не повториться знову!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob