Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Шум - Великодня гаївка

пʼятницю, 5 серпня 2022 р.

Мультивікторина для школи "безВІДПОВІДАЛЬНИЙ ПЕРІОД".

Оце мене "понесло"! Незчулася, як створила і четверту Мультивікторину. Але щось вона вийшла така величезна, що вирішила її "розбити" на дві окремі вікторини: "Королева ЕТИКЕТка" і "безВІДПОВІДАЛЬНИЙ ПЕРІОД"

Сьогодні на ваш черговий "одобрямс" я публікую Мультивікторину "безВІДПОВІДАЛЬНИЙ ПЕРІОД".

 Добре це чи погано - вирішувати Вам, мої любі читачі: колеги, вчителі, педагоги-організатори. Навіть не знаю, де Ви будете її використовувати, але впевнена, що ця розробка не пропаде дарма. Вчителі, як ніжто вміють знайти застосування непотрібним, на погляд простої людини, речам. (розумію, що є мультики російською мовою, проте, пробачте, мультивікторина створювалася задовго до нападу росії на Україну).

Ця Мультивікторина вийшла дещо довшою, ніж три попередні. Але я думаю, що якщо Ви схочете, то її можна буде "розтягнути" на кілька уроків чи виховних годин.

Хоча, не буду радити, як саме з нею вчинити - Ви дасте цьому раду в будь-якому випадку!:)))

За що я люблю вчителів, так це за те, що вони найталановитіші люди на планеті! Куди там художникам чи письменникам! Художники і письменники обмежені у своїх талантах, а вчительскі таланти не мають меж - вони безмежні!



Принцип роботи з Мультивікториною той самий. Хіба що у цій Мультивікторині немає відео-підказок. Чому я пишу це слово через дефіс? Не подумайте, що я настільки безграмотна! Це просто задля того, аби виділити це слово. За нагоди поясніть своїм учням, що "відеопідказка" може писатися і разом. От і все.

А тепер - гайда до перегляду! Весь плейлист можна переглянути ТУТ.

Перепрошую шановну громаду за вибрики телекомпанії FOX, яка не дозволяє використовувати ні секунди із своїх фільмів. Як-то кажуть "І сам не гам, і другому не дам!". 

Вони заблокували мою Мультивікторину в усіх країнах. 
Довелося переробляти. Добре, що хоч лише початок і кінець! Мушу сказати, що відео значно втратило від видалення фоксовських заставок. Шкода, звичайно, але 
суть не змінилася. Отже, дивимося, коментуємо! 
Якщо відео не буде відтворюватися - повідомте мене, будь ласка, будь-яким зручним для Вас способом: тут у коментарях чи у Фейсбуці!



Слідкуйте за оновленням, підписуйтесь на блог, щоб не прогавити наступну Мультивікторину для школи до уроків ОБЖ "Королева ЕТИКЕТка" про деякі тонкощі правил поведінки!

Всі мультивікторини для школи

На #допомогу #вчителю, #педагогу-#організатору, #класоводу, #вихователю #Мультивікторина для #школи з #ОБЖ "#безВІДПОВІДАЛЬНИЙ #ПЕРІОД"

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob