Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Пліч-о-пліч - Футзал

четвер, 15 жовтня 2020 р.

Покров українського козацтва

Енергетика слова «козак» незбагненна, таємнича, магічна і надзвичайно потужна. Беручи своє походження ще з прадавніх часів, це слово сконцентрувало в собі життєдайний дух української землі, яка виплекала багато поколінь справжніх патріотів.

Слово «козак», навіть вимовлене подумки, викликає пришвидшення сердечного ритму, активацію думки, безмежно теплого відчуття в серці. Як-то кажуть: «Аж розпирає груди».

Вже третій рік поспіль нам випадає щастя, не ховаючись, офіційно, відзначати свято Покрови Пресвятої Богородиці. У цей день Божа Матір захищає людей від бід і нещасть і відповідає на молитви. Покрова – не лише заступниця незаміжніх жінок і дітей, а й покровителька українського козацтва.

Тому саме цього дня, 14 жовтня, ми вітаємо всіх захисників України і вшановуємо історію козацтва, проводячи різноманітні виховні заходи: уроки, бесіди, квести, флешмоби, акції, виготовлення оберегів та листівок тощо.

У 8 – Б класі провели захід, присвячений дню захисника України «Відважний український воїн»:


У 4 – В сьогодні відбулися «Козацькі забави», на яких зустрілися курені "Часничок" і "Вареничок". Було пізнавально і весело: козачата готували куліш, метали в ціль, розгадували пароль, мірялися спритністю і танцювали гопака. Перемогла дружба!




7 – В провів виховну годину на тему: «Герої завжди поміж нас»:


6 – А клас провів годину спілкування «Козак – це назавжди!»: 


У 10 – А класі згадали історію козацтва, гетьманів України, заспівали козацьких пісень:


Всі проведені заходи довго перелічувати в одній статті, адже їх було понад 50! Але всі вони закінчувалися у фойє школи, біля інсталяції привітань, де діти висловлювали слова вдячності українському воїну та палкими побажаннями нинішнім захисникам України!

Приєднавшись до Всеукраїнської акції #Як_я_захищаю_Україну, оголошеної у Facebook  #ВІ_Активна_Громада, ми записали наше відео-привітання і презентуємо його Вам:

Дякуємо всім учнівським колективам за участь у святкуванні Дня Українського Козацтва, батькам, які долучилися до наших заходів і всім, хто просто підписується на наші спільноти у Facebook, Instagram, You Tube, Blogger та сайт школи.

Бажаємо усім мирного неба та родинного благополуччя, міцного здоров’я, незламної волі до перемоги та патріотичного духу! Нехай божественний покров Пресвятої Богородиці, простягнений над нами, уберігає від бід, зла та негараздів! Слава Україні!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob