Матеріали на блозі БЕЗКОШТОВНІ! Якщо Вам вони сподобалися чи стали у нагоді - ВІДДЯЧТЕ, будь ласка, натиснувши на будь-який банер на цьому блозі! Цим Ви мені дуже допоможете, це і буде Ваша ПОДЯКА за мою роботу! Дякую Вам, що Ви користуєтесь моїми матеріалами!

Авторські вірші - Вільні читають українське

суботу, 10 жовтня 2020 р.

Вистава БДР «Казкова країна Дорожніх Знаків»

Вітаю Вас, мої любі друзі і шанувальники! Тиждень безпеки дорожнього руху за планом повинен відбуватися в перший тиждень початку навчального року. Сценарій написано влітку, актори знайдені, вчать слова. Все повинно бути тіп-топ! Бо навіть за нормальних умов якісний виступ театрального гурту готується не менше 2-3 тижнів. А за умов карантину, дистанційки, невизначеності та хаосу, що панує зараз в освіті, здавалося, що наше завдання буде взагалі нереально здійснити! Такі речі не робляться так, як з нас вимагають: «через тиждень на завтра». Діти з різних класів, різний розклад уроків, вільний – лише 8-й урок, а залишати на нього дітей неприпустимо, як на мене!

Ось вже середина жовтня, і нарешті наш проєкт народився. У ньому є професійні активісти-театрали і новачки-дебютанти. Тому, прошу, не судіть суворо! Ми будемо вдосконалювати наш виступ і сподіваємося, що таки покажемо його у кращій якості наживо нашим першачкам!

Щира подяка вчителям-предметникам, які йшли нам на зустріч і зробили можливим реалізацію цього відео-проєкту БДР «Казкова країна Дорожніх Знаків»!

Велика подяка учням, що погодилися на постановку і доклали до цього багато зусиль, перебороли власні страхи і зіграли:
Бабусю-Ягу, Поліцейського, Вовка, Чахлика Невмирущого і Юних знавців правил дорожнього руху!

Сценарій вистави БДР «Казкова країна Дорожніх Знаків» можна знайти ТУТ.

А тепер – усі до екрану!





БДР - 2023

Немає коментарів:

Дописати коментар

Vseosvita

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

#OneDrive Як завантажувати файли на цьому сайті

Дізнайся про своє майбутнє

Freelance gob